Prof. dr. Davor Štimac otvorio 1. Adriatik simpozij o debljini

Prof. dr. Davor Štimac govorio je o problemu debljine, prof. dr. Sanja Musić Milanović o akcijskom planu liječenja, a prof. dr. Tadej Battelino o liječenju debljine kod djece.
Prof. dr. Davor Štimac otvorio 1. Adriatik simpozij o debljini (1)

U centru Gervais u Opatiji, u četvrtak, 20. travnja 2023. svečano je otvoren: 1. Adriatik simpozij o debljini i tečaj Europske asocijacije za debljinu (EASO): pod nazivom „Od dijagnoze do liječenja“.

Simpozij traje do sutra, a održava se u organizaciji Hrvatskog društva za debljinu HLZ i Europske asocijacije za debljinu.

U programu otvorenja govorili su: prof. dr. Davor Štimac, O problemu debljine u Hrvatskoj i zemljama regije. Prof. dr. Sanja Musić Milanović o akcijskom planu za liječenje debljine u Hrvatskoj i prof. dr. Tadej Battelino o liječenju debljine u dječjoj dobi.

Prof. dr. Sanja Musić Milanović - 1. Adriatik simpozij o debljini
Prof. dr. Tadej Battelino - 1. Adriatik simpozij o debljini

Simpozij su, pod pokroviteljstvom Ministarstva znanosti i obrazovanja RH, Akademije medicinskih znanosti Hrvatske, Grada Opatije, Turističke zajednice grada Opatije i Turističke zajednice Kvarnera, organizirali Hrvatsko društvo za debljinu Hrvatskoga liječničkoga zbora i Europska asocijacija za debljinu.

Prof. dr. Davor Štimac otvorio 1. Adriatik simpozij o debljini 2
Prof. dr. Davor Štimac otvorio 1. Adriatik simpozij o debljini 5
Prof. dr. Davor Štimac otvorio 1. Adriatik simpozij o debljini 6 (1)
Prof. dr. Davor Štimac otvorio 1. Adriatik simpozij o debljini 7