Prof. dr. Davor Štimac novi ravnatelj Specijalne bolnice Medico

Sretan sam što sam dobio priliku voditi poslovanje ove ugledne privatne specijalne bolnice u kojoj radi tim iskusnih liječnika i vrhunskih stručnjaka - prof. dr. Davor Štimac.
Prof. dr. Davor Štimac novi ravnatelj Specijalne bolnice Medico - Društvo za debljinu

Predsjednik Hrvatskog društva za debljinu prof. dr. Davor Štimac stupio je na mjesto ravnatelja Specijalne bolnice Medico. Nekadašnji ravnatelj Kliničkog bolničkog centra Rijeka i donedavni predstojnik riječke Klinike za internu medicinu, 12. lipnja službeno je počeo svoj rad u Medicu. Na mjestu ravnatelja zamijenio je neurokirurga Zlatka Kolića.

“Fotografija za uspomenu na novi profesionalni izazov. Sretan sam što sam dobio priliku voditi poslovanje ove ugledne privatne specijalne bolnice u kojoj radi tim iskusnih liječnika i vrhunskih stručnjaka. Pred nama su novi izazovi i novi projekti, a to je ono što me pokreće cijeli život”, kratko je poručio putem svoje Facebook stranice prof. dr. Davor Štimac koji najavljuje i da će na svojoj novoj funkciji biti jednako posvećen problemima debljine.

Dr. Štimac bio je ravnatelj riječke bolnice pet i pol godina, nakon čega je nastavio obnašati dužnost predstojnika Klinike za internu medicinu kojoj je bio na čelu u više mandata.

Specijalna bolnica Medico je zdravstvena ustanova s integriranom kompletnom dijagnostikom i minimalno invazivnom kirurgijom. U bolnici radi preko 60 specijalista koji čine multidisciplinarni tim koji pokriva skoro sva područja medicine, pa tako i područje kirurgije.